Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Hoe werkt het?

Circular Dreams bouwt aan een circulaire bedtextielketen door hergebruik van bestaand textiel en hoogwaardige recycling.

Hoe werkt het?

Circular Dreams® neemt retourstromen aan van hoog kwaliteit bedtextielmerken (deze produkten zijn vaak nog zo goed als nieuw)  én neemt gebruikt textiel terug van consumenten, hotels en sorteerbedrijven.

 

Circular Dreams controleert deze dekbedovertrekken op kwaliteit. Indien de kwaliteit nog goed is maar er een weeffoutje is, repareert ons naaiatelier deze overtrekken handmatig. De produkten worden professioneel gewassen, gestoomd en gestreken in een hotelwasserij, gefotografeerd voor onze webshop en weer herverpakt in onze duurzame Circular Dreams box. Allemaal handwerk.

We verkopen deze re-used bedsheets via ons re-commerce webshop CircularDreams®.

De Used Returns (produkten zo goed als nieuw) voor minder dan 50% van de nieuwprijs, de Vintage Items (gebruikt bedtextiel) en Imperfectly Perfect (items  met een gerepareerd foutje) voor een vaste eerlijke prijs.

Je helpt de aarde en je portemonnee.

Je aangekochte dekbedovertrek van Circular Dreams ontvangen?

Tijd om je oude overtrekken in te leveren. Deze kun je kosteloos via de Circular Dreams box meteen retourneren. 

 CircularDreams® betaalt de retourkosten.

Jouw oude dekbedovertrek waar jij op uit gekeken bent maar nog goede kwaliteit is gaat terug in de keten. Indien de kwaliteit echt 'op' is recyclen wij dit oude textiel in samenwerking met partners tot nieuw textiel.

CircularDreams®, hét platform voor reused bedtextiel.