Circular Dreams bouwt aan een circulaire bed textielketen door hergebruik van bestaand textiel en hoogwaardige recycling. Lees hier meer over wat de circulaire economie inhoudt.

Hoe werkt het?

Circular Dreams® neemt retourstromen aan van hoog kwaliteit bedtextiel merken (deze producten zijn vaak nog zo goed als nieuw) én neemt gebruikt textiel terug van consumenten, hotels en sorteerbedrijven.

Circular Dreams controleert deze dekbedovertrekken op kwaliteit. Indien de kwaliteit nog goed is, maar er een weeffoutje in zit. Repareert ons naaiatelier deze overtrekken handmatig. De producten worden professioneel gewassen, gestoomd en gestreken in een hotelwasserij, gefotografeerd voor onze webshop en weer her verpakt in onze duurzame Circular Dreams box. 

We verkopen deze re-used bed sheets via ons re-commerce webshop CircularDreams®.

De Used Returns (producten zo goed als nieuw) voor minder dan 50% van de nieuwprijs, de Vintage items (gebruikt bedtextiel) en Imperfectly Perfect (items  met een gerepareerd foutje) voor een vaste eerlijke prijs.

Je helpt de aarde en je portemonnee.

Je aangekochte dekbedovertrek van Circular Dreams ontvangen?

Tijd om je oude overtrekken in te leveren. Deze kun je kosteloos via de Circular Dreams box meteen retourneren. 

 CircularDreams® betaalt de retourkosten.

Jouw oude dekbedovertrek waar jij op uit gekeken bent maar nog goede kwaliteit is gaat terug in de keten. Indien de kwaliteit echt 'op' is recyclen wij dit oude textiel in samenwerking met partners tot nieuw textiel.

CircularDreams®, hét platform voor reused bedtextiel.