Join us running

We heten je van harte welkom als potentiële Circular Frontrunner!

Door deel te nemen aan ons duurzaamheidsinitiatief kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de circulaire economie. Op deze pagina vind je informatie over wat Circular Frontrunner zijn precies inhoud en het gebruik van de take-back boxen om oud bedtextiel van consumenten in te zamelen.

~ Putting circularity into practice ~


Waarom Circular Frontrunner worden?

Inzameling van oude dekbedovertrekken

Als Circular Frontrunner-winkel kun je deelnemen aan onze inzamelings-initiatief door take-back boxen in jouw winkel te plaatsen. Klanten kunnen hierin hun oude dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens deponeren, zodat deze kunnen worden hergebruikt of gerecycled.

Zichtbaarheid en erkenning

Jouw winkel wordt erkend als een Circular Frontrunner en krijgt zichtbaarheid op onze website. Klanten kunnen via onze store locator gemakkelijk jouw winkel vinden, wat kan leiden tot verhoogd winkelverkeer en nieuwe klanten. 

PR en promotie

We zullen jouw winkel actief promoten via onze website, blog en sociale media-kanalen. Dit biedt jou de mogelijkheid om uw duurzame beleid en betrokkenheid bij het Circular Frontrunners-programma te tonen aan een breder publiek.

Exclusieve informatie en ondersteuning

Als Circular Frontrunner krijg je toegang tot exclusieve informatie, updates en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. We bieden ook ondersteuning via onze helpdesk, waar je terecht kunt met vragen, suggesties en eventuele problemen.

Duurzame partnerschap

Door deel te nemen aan het programma word jij een waardevolle partner in ons streven naar een duurzamere toekomst. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de manier waarop we met dekbedovertrekken omgaan herdefiniëren.

Geen logistieke zorgen

Het gehele logistieke proces van de inzameling wordt uit jouw handen genomen. Wij zorgen voor het ophalen van de gevulde take-back boxen, zodat jij je kunt richten op jouw corebusiness.

Gered bedtextiel (kg)


~ Weaving a greener future for generations to come ~

Samen Voor een Duurzame Toekomst: Sluit Je Aan Als Circular Frontrunner!

Name:

Email:

Message: