Keep on running

Welkom Circular Frontrunner!

We waarderen je betrokkenheid als een trouwe Circular Frontrunner en bedanken je voor je bijdrage aan ons duurzaamheidsinitiatief. Op deze pagina vind je extra uitleg en tips om jouw Circular Frontrunner-avontuur nog succesvoller te maken. 

~ Putting circularity into practice ~


Veel gestelde vragen 

Ik heb één of meerdere volle Circular Dreams bags. Kunnen deze worden opgehaald? 

Natuurlijk! Het is handig om hiervoor contact op te nemen met onze helpdesk via 088-8333233 of een e-mail te sturen naar take-back@circulardreams.nl met de hoeveelheid zakken, de naam van uw winkel en locatie. We voegen uw winkel toe aan onze ophaalroutes en de zakken worden zo snel mogelijk opgehaald. We brengen ook nieuwe zakken mee, zodat u deze weer kunt vullen.

Wat moet ik doen als ik een Circular Dreams bag ben kwijtgeraakt?

Geen probleem! Een keer kan gebeuren. Als dit meerdere keren gebeurt, zullen we contact met u opnemen.

Een vriend/collega/kennis/klant wil ook een take-back box in zijn/haar winkel, hoe kan hij/zij er een krijgen?

Wat leuk om te horen! Het is handig om hiervoor contact op te nemen met onze helpdesk via 088-8333233 of een e-mail te sturen naar take-back@circulardreams.nl met de contactgegevens van de betreffende persoon.

Kan mijn winkel meer promotie krijgen via jullie social media kanalen?

Dat zou een leuk initiatief zijn en we kunnen dit eventueel realiseren. U kunt hierover het beste een e-mail sturen naar take-back@circulardreams.nlmet uw contactgegevens en wensen. We nemen dan contact met u op om samen te bespreken hoe we dit kunnen opzetten.

Mijn take-back box is beschadigd, wat moet ik doen?

U kunt het beste bellen naar de helpdesk op 088-8333233 of een e-mail sturen naar take-back@circulardreams.nlmet uw contactgegevens en een beschrijving van de schade. We zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat het probleem wordt opgelost.

Ik ben door jullie flyers heen, kan ik nieuwe bestellen?

Ja, dat kan zeker! Neem hiervoor contact op met de helpdesk via 088-8333233 of stuur een e-mail naar take-back@circulardreams.nlmet uw contactgegevens. We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk nieuwe flyers naar uw winkel worden gestuurd.

 Ik sta niet vermeld als inzamelpunt op jullie website, hoe kan dit?

Onze excuses hiervoor! U kunt het beste contact opnemen met onze helpdesk via 088-8333233 of een e-mail sturen naar take-back@circulardreams.nlmet uw contactgegevens. We zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat u wordt toegevoegd aan de Store Locator op onze website.

Ik wil dat mijn take-back box wordt opgehaald, hoe kan ik dit regelen?

Wat vervelend om te horen! Het is handig om hiervoor contact op te nemen met onze helpdesk via 088-8333233 of een e-mail te sturen naar
take-back@circulardreams.nl en daarin de reden van ophalen te vermelden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gered bedtextiel (kg) samen met jou!


~ Weaving a greener future for generations to come ~

Heeft jouw bedrijf duurzameinitiatieven? Deel ze op ons platform!

Name:

Phone:

Email:

Message: