Wij ontvangen onze producten via inzamelpunten en we werken samen met retailers/ webshops en inzamelaars. De producten die we binnenkrijgen variëren van showroommodellen tot bedlinnen van consumenten. 

 

Alle binnenkomende producten worden gecheckt op gaatjes/vlekken en andere defecten.
De producten die opnieuw gebruikt kunnen worden, worden geleverd aan onze partners die het op hun beurt hoogwaardig verwerken.
De producten die geschikt zijn voor herverkoop worden indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd in een stomerij. Vervolgens wordt het linnen geperst. 
Het product wordt opnieuw verpakt in onze duurzame kartonnen verpakking. Diezelfde verpakking kan ook gebruikt worden om je oude bedtextiel weer terug te sturen.
Wanneer het product schoon en gestreken in de verpakking zit, wordt het aangeboden op de website. Het product is dus altijd schoon en gecontroleerd voordat je het ontvangt. 
Je ontvangt ons product en draagt daarmee bij aan een betere wereld. Zo kan je weer lekker slapen.
Heb je nog bedlinnen die je niet meer gebruikt? Stuur deze dan gratis retour zodat wij het duurzaam kunnen verwerken! Je kunt hiervoor de kartonnen verpakking gebruiken. Aan de binnenkant van de doos staat alle informatie die je nodig hebt om je gebruikte bedtextiel een tweede leven te geven.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/t0a5rg5t5LQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>