Zou je jezelf even kort willen voorstellen?                                          

Ik ben Arine, nu 6 jaar werkzaam als ontwerper bij Bedding House B.V.

Elke keer weer een leuke uitdaging om nieuwe eigentijdse collecties neer te zetten voor diverse merken en licenties.

Woonachtig in het mooie Amsterdam. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan reizen, suppen, koken voor vrienden en familie en tekenen.

 

Welk dessin vond je het leukst om te ontwerpen?

Een dessin met handgetekende streepjes, ik werd er zo vrolijk van dat ik het ook ‘Alegria’ genoemd wat spaans is voor vreugde.

Daarnaast vond ik het ook er leuk om een dessin met droogbloemen voor een licentie merk (Riviera Maison) te ontwerpen. Het was net tweedimensionaal bloemschikken.

 

Waar haal je je inspiratie vandaan?

De natuur is een grote inspiratiebron. De seizoenen die wisselen, bloemen, de zee en bladmotieven.

 

Wat vind je zo leuk aan het ontwerpen van bedtextiel?

Het dekbedovertrek is als het ware een groot canvas waar je op kan creëren.

Ik heb een passie voor textiel. Daarnaast vind ik het fijn om een praktische product te ontwerpen wat je dagelijks kan gebruiken.

Een dekbedovertrek maakt een belangrijk onderdeel uit van je slaapkamer interieur. Ik hoop dat mijn ontwerpen een stuk slaapcomfort geven aan de gebruiker.

 

Waar slaap je zelf onder en heb je een slaapritueel?

Ik slaap vaak zelf onder een semi-uni print. Ik woon niet zo groot, in een studio, dus een drukke print vind ik teveel aandacht vragen en maakt de ruimte kleiner.

Ik slaap het liefst onder katoen satijn, lekker luchtig en koel. Ik heb niet echt een slaapritueel dan behalve mijn tanden altijd poetsen voor het slapen gaan!