In de Circular Dreams shop vind je re-used beddengoed in 3 categorieën: Used Returns, Imperfectly perfect en Vintage. Zo weet je precies wat je koopt.

Used Returns

Dit zijn producten die in showrooms zijn gebruikt of kort zijn gebruikt en geretourneerd door consumenten. Ze zijn praktisch nieuw, maar ze kunnen niet als nieuw worden verkocht. In Nederland zijn we kampioen in het retourneren van producten. We redden deze lakens van de vuilstort of vernietiging!


Tip:
Lees meer over retourstromen in Nederland: 
https://app.nos.nl/op3/pakjes/index.html

Imperfectly perfect  

Dit zijn producten, die een minimale afwijking hebben zoals een weeffout of een klein gaatje. Deze zijn gebruikt of van korte duur in gebruik geweest en geretourneerd door consumenten.


Vintage 

Vintage lakens afkomstig uit Nederlandse kledingkasten. Deze kunnen onder andere komen uit onze opgehaalde take back boxen van onze eigen klanten. Alleen het beste van het beste wordt geselecteerd. Elk stuk is uniek en elke stijl is beschikbaar. We redden deze lakens van de vuilstort of vernietiging!

Leuk weetje: Gemiddeld heeft een Nederlander in totaal 15 kg bed textiel per persoon in hun bezit. Met 17 miljoen Nederlanders kom je uit op 255 miljoen kilogram lakens. Dat zijn 9142 containers vol lakens. Samengebonden zou dit 54000 kilometer zijn en dit zou je om de aarde heen kunnen knopen.

Tip: Ontdek hoeveel schatten er nog in je kledingkast zitten