Our Circular Dream

Welkom bij Circular Dreams, waar elke vezel telt in ons verhaal van duurzaamheid en verandering.


''Onze reis begon met een droom''

Een droom waarin bestaand bedtextiel niet langer werd gezien als wegwerpartikelen, maar als kostbare objecten die kunnen bijdragen aan een groenere toekomst. 


Onze missie is duidelijk: we willen bedtextiel een tweede kans geven en iedereen aanmoedigen om het circulair consumeren te omarmen.

Building a circular future together

Onze visie draait om duurzaamheid en circulariteit. We willen niet alleen een plek zijn om circulair bedtextiel te vinden, maar ook een verschil maken in de industrie. Circular Dreams streeft naar een positieve verandering - voor je slaapkamer en voor het milieu.

Enjoy a green night's sleep

We bieden een mooie collectie tweedehands dekbedovertrekken aan, verzameld uit verschillende bronnen. Van 'Used Returns', die nog in goede staat zijn, tot onze tijdloze 'Vintage' lijn en de innovatieve 'Gerecyclede dekbedovertrekken' die laten zien wat hergebruik en recycling kunnen bereiken.


Circular Dreams is niet alleen een winkel, maar ook een gemeenschap. We hebben inleverpunten in Nederland, waar je je oude bedtextiel kunt brengen en deel kunt worden van onze beweging.

Ons verhaal is jouw verhaal

We willen bewustzijn creëren over verspilling en de milieu-impact van de bedtextielindustrie. Laten we samen stap voor stap de wereldwijde textielproductie verminderen en werken aan een duurzamere toekomst.

Closing the loop

Doe mee met Circular Dreams en draag bij aan een duurzamere manier van winkelen. Elk dekbedovertrek dat je bij ons vindt, is een stap richting een wereld waarin circulariteit niet alleen een droom is, maar de realiteit.