Voor Bedrijven

Bij Circular Dreams geloven we in een duurzame toekomst waarin hergebruik en recycling centraal staat.

 Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over ons Circular Frontrunners-initiatief. Samen kunnen we de manier waarop we dekbedovertrekken produceren en consumeren transformeren.

Ontdek hoe je de levensduur van materialen kunt verlengen. Of je nu al een deelnemer bent of interesse hebt om er een te worden, hier vind je alle juiste informatie en ondersteuning.


Wat is een Circular Frontrunner?

Als een Circular Frontrunner behoor je tot een exclusieve groep bedrijven die zich inzetten voor een duurzamere wereld. Jij bent de pionier die de weg vrijmaakt naar een wereld waarin hergebruik en duurzaamheid centraal staan.

Maar wat houdt dat precies in?

Als Circular Frontrunner geef je jezelf en consumenten de mogelijkheid om oud bedtextiel een tweede leven te geven. We voorzien jouw winkel van een take-back box waar consumenten hun oude dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens kunnen inleveren, zodat deze niet op de afvalberg belanden.

Waarom hebben we dit initiatief opgezet?
We hebben dit initiatief opgezet met een groter doel voor ogen: het creëren van een circulaire economie waarin afval wordt omgezet in waardevolle materialen. Samen kunnen we de levensduur van producten verlengen, hulpbronnen besparen en een duurzamere toekomst mogelijk maken.

Ben jij klaar om de weg vrij te maken voor een circulaire droom? Laten we samen de wereld veranderen, één dekbedovertrek tegelijk!


Join us running

Wil je graag deelnemen aan ons Circular Frontrunners-initiatief en jouw bedrijf positioneren als een duurzaamheidsvoorloper?
Klik op de onderstaande knop om naar de pagina voor nieuwe Circular Frontrunners te gaan.


Keep on running

Ben je al een trotse Circular Frontrunner en wil je meer informatie over het gebruik van de take-back boxen en andere relevante details?
Klik op de onderstaande knop om naar de pagina te gaan voor bestaande Circular Frontrunners.

Veel gestelde vragen

Is Circular Dreams telefonisch bereikbaar?

Ja, op doordeweekse dagen is onze helpdesk beschikbaar op 088-8333233 van 09:00-17:00 voor uitsluitend vragen met betrekking tot de take-back box.

Is Circular Dreams via e-mail bereikbaar?

Is Circular Dreams via WhatsApp bereikbaar?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. We zijn wel telefonisch bereikbaar op 088-8333233 van 09:00-17:00 op doordeweekse dagen voor uitsluitend vragen met betrekking tot de take-back box. Je kunt ook mailen naar take-back@circulardreams.nl

Voor andere vragen kun je mailen naar contact@circulardreams.nl

Ik wil graag samenwerken met Circular Dreams, hoe kan ik het beste contact opnemen?

Wat fijn om te horen dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Circular Dreams! Om contact op te nemen, kunt u het beste een e-mail sturen naar

take-back@circulardreams.nl waarin u uw gegevens en ideeën over de mogelijke samenwerking vermeldt. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Is het mogelijk om producten van Circular Dreams in mijn winkel te verkopen?

Op dit moment is dit nog niet mogelijk. We testen dit momenteel bij één winkel en als dit succesvol verloopt, hopen we dit in de toekomst bij meerdere winkels te realiseren. Als je geïnteresseerd bent, kun je ons dit per e-mail laten weten via take-back@circulardreams.nl

Wat gebeurt er met het beddengoed dat consumenten in de take-back box deponeren?

Het beddengoed wordt door de werknemers Circular Dreams één voor één beoordeeld en gesorteerd op basis van wat hergebruikt kan worden of gerecycled moet worden. Het deel dat kan worden hergebruikt, zal binnenkort beschikbaar zijn in onze webshop. Klik hier voor meer informatie.

Wat voor soort textiel mag er in de take-back box worden gedeponeerd?

Alleen dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens zijn toegestaan.