Circular Dreams aanwezig op de Hollandsch Slapen beurs


Afgelopen maandag en dinsdag was Circular Dreams aanwezig op de Hollandsch Slapen beurs. Er waren tal van retailers en bedrijven aanwezig, en de sfeer was uitstekend. Wat we bijzonder vonden om te zien, was hoe duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp wordt in de bedtextielindustrie. Steeds meer bedrijven realiseren zich het belang ervan en zijn vastberaden om zich hiervoor in te zetten.

Circular Frontrunners

We hebben inspirerende gesprekken gevoerd over duurzame initiatieven van andere bedrijven en ons eigen duurzame initiatief met betrekking tot onze take-back boxen kunnen delen. Het overtrof onze verwachtingen; we zijn trots om aan te kondigen dat we binnenkort veel nieuwe Circular Frontrunners aan ons take-back initiatief mogen toevoegen. Deze frontrunners ontvangen snel hun take-back box voor in hun winkels en zijn dan terug te vinden op het overzicht met inzamelpunten

Circulaire wereld

Het was inspirerend om te zien dat we samen met andere bedrijven daadwerkelijk kunnen bouwen aan een circulaire toekomst. Dit geeft ons de kracht om door te gaan en te blijven streven naar duurzamere oplossingen in de bedtextielindustrie en daarbuiten. Samen kunnen we daadwerkelijk een verschil maken en een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving als geheel!  We kijken uit naar de voortzetting van deze prachtige reis naar een duurzamere en meer circulaire wereld.