Green Friday bij Circular Dreams

In de week van Black Friday gaan wij op groen! Hiermee willen we een tegengeluid laten horen op Black Friday. Dat betekent dat wij op vrijdag 25 november geen kortingsacties aanbieden.

Waar Black Friday gaat over aanbiedingen en snelle impulsaankopen, gaat Green Friday over kopen met aandacht. Tijdens deze Green Friday week planten wij één boom met iedere bestelling die in de week van 20/11 t/m 27/11 word geplaatst.

In samenwerking met Trees for All plant het team van Circular Dreams aankomende vrijdag een boom in het Green Friday Forest event 🌳 Zo zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde. 💚

green friday circular dreams treesforall

Op Green Friday maken we een statement tegen de enorme overconsumptie op Black Friday. Laat een tegengeluid horen op Black Friday en laat de Green Friday beweging groeien. Hoe doe je dat?

  1. Koop geen Black Friday deals
  2. Plant bomen voor het Green Friday Forest. en krijg de mogelijkheid om zelf bomen te planten op het Green Friday Forest Event op 25 november.
  3. Deel het Green Friday Statement op social media en inspireer je vrienden, familie en collega’s
plant een boom treesforall circular dreams

Een boom als cadeau

In onze vorige blog kon je een aantal duurzame cadeau tips lezen, dus deze kan ook zeker niet ontbreken! Zoek je daarom een duurzaam verjaardags, sint of kerstcadeau? Geef dan een boom cadeau! Trees for all plant de bomen namens jou in hun duurzame bosprojecten en jij ontvangt een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven. 

Een boom is een origineel cadeau, waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een groene en gezonde wereld voor iedereen. Dat is wel een feestje waard, toch?

Green friday bij circular dreams met treesforall

 

Bron: https://treesforall.nl/